HVEM ER JEG?

Lidt om  mit kendskab til

Frederikshavn Boligforening

- Tilbage i 2019 blev jeg valgt ind i organisationsbestyrelsen i Frederikshavn Boligforening. Ifølge daværende formand, og et par stykker mere var det nærmest et "kup" der blev begået. Ingen vidste jeg stillede op, heller ikke mig selv før det øjeblik hvor jeg på mødet rejste mig.

- Om det faktisk var ønsket om forandring, eller chokket over at nogen turde sige noget på repræsentantskabsmødet, der medførte at jeg blev valgt ind, ja det får vi nok aldrig klarhed over. Men medlem af bestyrelsen det blev jeg. 

- Og fra den dag skete der noget i Frederikshavn Boligforening som de nok sent glemmer. Der blev pludselig stillt spørgsmål, kritiske spørgsmål, som man ikke før havde mødt. Og hvad gør man så, når der nu pludselig dukker en ny person op i den fastgroede og traditionsrige "vi plejer" gruppe? Ja, lad mig bare afsløre at det ikke var samarbejde der var i højsædet.


- Det jeg vil med denne side er helt enkelt at give dig som besøgende et indblik i hvad jeg har oplevet i min tid i Frederikshavn Boligforening, og ikke mindst hvad der er sket efter jeg blev stemt ud igen i 2020, fordi jeg stillede kritiske spørgsmål som ingen ønskede at svare på. Den historie kan du læse meget mere om her

Mit navn er Louise Kragh Ottesen

åbenhed, synlighed og demokrati burde ikke være noget vi skal kæmpe for.


Det burde være en selvfølge!

Jeg brænder for retfærdighed og jeg har intet til overs for magtsyge ledere og bestyrelsesmedlemmer der sætter vores demokrati og frihed i baggrunden.


Jeg er kritisk, overfor det meste, og jeg stiller irriterrende spørgsmål.

Har jeg først bidt mig fast, giver jeg ikke slip