Organisationsbestyrelsen 

Fie Mølholt Formand

Fie mener selv hun har været formand siden 26. maj 2020. Sandheden er dog at repræsentantskabet - dem der vælger formanden - først stemte på Fie i 2021. Og her bliver det lidt spændende hvordan det valg blev til.

Formandsvalget kan du læse mere om under emnet "Sagerne"


Fie har siddet i organisationsbestyrelsen i Frederikshavn Boligforening i 15 år, og kan næppe bruge undskyldningen at hun "bare er et helt almindeligt menneske". Hun bør om nogen kende til reglerne i en almen boligforening, og bør om nogen kende begrebet beboerdemokrati.

Ud over det er hun medlem af bestyrelsen i kræftens bekæmpelse, Tordenskjold i Frederikshavn, de frivilliges hus og i øvrigt medlem af sundhedsudvalget i Frederikshavn kommune. 


Magten er tilsyneladende steget Fie Mølholt til hovedet, for det er tydeligt at hun ikke er i stand til at forholde sig til sandheden, sætte beboerdemokratiet først eller i det hele taget være formandsposten bevidst


Fie har meget svært ved at modtage kritik, og nægter at bøje sig, uanset hvilke beviser du fremgfører. Fie rette ind hvis hun har lavet en fejl, men hun tager ikke ansvaret. Det er naturligvis også lettere at lyve end at tage ansvar på sig.

Helle Sindal Thomsen - Næstformand. 

Bankdamen fra Sparekassen Danmark der kom ind i bestyrelsen i 2020 som suppleant, efter at både formanden og næstformanden opgav kampen om at få lukket ned for alle de spørgsmål ingen ville svare på. 

Helle, har som den øvrige bestyrelse været fuldstændig tavse i ALT hvad der er foregået. Om det er udtryk for hun heller ikke har forstand på indholdet, eller om hun tror stilhed er vejen til sandheden vides ikke. 

Jeg er glad for hun ikke varetager min økonomi. 


Helle er meget hurtig til at råbe "INJURIER" hvis nogen siger noget kritisk. 

Henrik

Har været medlem af bestyrelsen så længe at han ofte bruger sætningen

"vi plejer at sidde her ved bordet og blive enige om tingene. Det der med at diskutere det er ikke noget vi har gjort før."

Henrik mener IKKE at der er grund til at diskutere ting, for det har aldrig været nødvendigt. Og hvis du skulle stille ham et kritisk spørgsmål vil du nok kun få tavshed tilbage. 


Thomas - Politikeren der blev valgt ind i 2020

En af Fies naboer, så mon ikke de to hurtigt kan blive enige...


Valgt ind i 2020 på det ekstraordinære repræsentantskabsmøde, hvor der IKKE blev valgt en formand.

Anne Dorthe og Jan

De to novicer. 

Anne Dorthe blev valgt ind i 2020 på det ekstraordinære repræsentantskabsmøde, hvor der IKKE blev valgt en formand. 

Jan er derimod helt ny. Formand for den interessante afdeling Ørnevejen, der koster beboerne millioner af kroner, fordi rigtig mange lejemål står ledige. 


Hvad deres mærkesag er, skal være usagt, men mon ikke får et smil på læben når de ser Fie Mølholt træde ind i lokalet